Thursday, 2 August 2012

::DIARYKU::

Sudah lama kami tidak berkumpul bersama-sama. Hampir 3 @ 4 tahun tinggalkan zaman SPM. Masa di tingkatan 5 ku kelas science tulen -5Jannah namanya..
 Memandangkan sudah lama x berkumpul bersama-sama kawan-kawan sekolah.. Jadi kami arrange lah satu pertemuan untuk saling tukar-tukar cerita..Menyelongkar perkembangan kawan-kawan.. Kebanyak kawanku ini masih "further study" sambung degree.. Apapun ku doakan kawan-kawan ku sihat sejahtera dan bahagia dunia akhirat walaupun dimana pun jua mereka berada.

Perjumpaan kami, diadakan di Bentong Pahang.. nice places.. Santai-santai je..

 Setiap kali berjumpa kalau tak ambil gambar xsah..
  "Sweet memory"

Sempat lagi tue.. hihihi

Emm,  Alang-alang ada dekat Bentong .. Kami xlepaskan peluang untuk melawat Berjaya Hills..                                

    
Nice place.. macam berada kat "oversea pulak" hihihi..


Bangunanya sangat cantik..
so nice..

 
Angsa nie sangat besar tau..


Kereta lembu antik pun ada..


Snap pic sat.. dengan kawan-kawan.. sebelum melangkah pulang..


No comments:

Post a Comment